Om EnlightMee

Fra ca. 1690 til ca. 1800 var der det, vi kalder Oplysningstiden, Enlightenment, i Europa. Filosofien og naturvidenskaben udvidede menneskets viden. Vi blev ”oplyst”.

Nu er det tid til endnu en oplysningstid – men på den anden måde. Vi tror på, at mennesker, der giver til hinanden, vokser. Både når vi giver til andre, samt når vi får af andre. Vi tror på at gode tanker, der deles, skaber bedre mennesker. Mennesker der trives som enkeltpersoner samt i fællesskabet. Vi tror på, at den glæde, der kommer i os alle, når vi har hjulpet en anden til at få knækket ”sin kode”, er helt og aldeles fantastisk. Når vi så kan få samme hjælp, er vi et godt sted – det fællesskab drømte vi om. Derfor har vi skabt EnlightMee!

EnlightMee er en platform med vidensdeling. Her får du inspiration til at se ud til kanten af den berømte boks – og til tider helt ud på den anden side – både på det arbejdsmæssige og på det personlige plan.

Hos EnlightMee finder du en række foredragsholdere – kendte, semikendte og ukendte – og fælles for dem alle er, at deres budskab er super interessant, relevant, debatskabende og udviklende.

Måske er det dig, der er den næste foredragsholder, for hos EnlightMee er døren åben, hvis du blot har et budskab, der kan give værdi for andre end kun dig selv.

Vi tror på at udfordre status quo, hvorfor vores foredrag ikke kun findes inden for en enkelt genre, men inden for mange forskellige.

EnlightMee ejes og drives af Mille Eigard Andersen som er forfatter, foredragsholder og en ildsjæl indenfor spiseforstyrrelser, Morten Schebye som er foredragsholder og som også tilbyder workshops og kurser inden for områder som personlig udvikling, ledelse og samarbejde, og Kim Soelberg Jørgensen som tilbyder kurser inden for LinkedIn, arbejder med rekruttering samt er direktør for en stor jobportal.

Velkommen til EnlightMee!

Send os en Besked
Hvis du har spørgsmål til vores events, sponsorater eller andet,
bedes du kontakte os på kontaktformularen.


SÅ, HVAD SYNES DU?

JOIN OUR COMMUNITY