Medlemskab

Om Medlemskab

Kender du det med, at du har været til et inspirerende foredrag, hvor du går derfra med positiv energi og en masse idéer og motivation til at skabe forandring i dit liv? Men efter et par dage kan du ikke helt huske, præcis hvad foredragsholderen sagde, og dine gode intentioner om forandring ryger i skraldespanden.

Når du er medlem af EnlightMee, lever foredraget videre bagefter. Du har adgang til vores lukkede medlemsside, hvor alle vores foredrag kommer til at ligge, efter de har været holdt. Dvs. du kan gense dem igen og igen, så meget du ønsker og har brug for. Og kan du ikke møde op fysisk og se et foredrag (enten fordi du ikke kan komme den pågældende dag, eller hvis du fx bor for langt væk), kan du som medlem alligevel se det. Du logger blot ind og ser foredraget, når du har tid og lyst!

Foredragsholderne giver desuden rabat på deres ydelser til vores medlemmer.

Vi har valgt at sætte prisen på et medlemskab, så alle kan være med. For EnlightMee er fællesskab og vidensdeling for alle!

Bemærk: Har du købt en billet til et arrangement, og efterfølgende ønsker at tegne dig for et årsabonnement, så modregnes billetten i årsabonnementet. Bare giv os besked.

SÅ, HVAD SYNES DU?

JOIN OUR COMMUNITY