The Loyalty virus – Peter Winther

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Loyalty virus – Peter Winther

Aftenens foredrag afholdes af Peter Winther, hvor der bliver givet inspiration til, hvorfor det er utroligt vigtigt at huske mennesket i kontakten med de mennesker man omgås, uanset om det er sine kunder, kolleger, familie eller venner.

Glem alt om B2B, B2C, B2G – fremtidens vindere tænker H2H – Human to Human!

Gennem eksempler og cases samt ved at introducere en række håndgribelige og brugbare værktøjer føres deltagerne gennem forløbet, der gerne skulle lede til voldsom spredning af loyalitetsvirus, både privat og i arbejdslivet.

Peter Winther er født i 1968 og har siden sin karrieres begyndelse i 1987 beskæftiget sig med adfærdspsykologi, ledelse, salg, marketing, CRM og CEM samt loyalitetsudvikling. Alt sammen både på strategisk, taktisk, konceptuelt og operationelt niveau.

Gennem sin mangeårige karriere har arbejdet på både bureau- og kundeside og inden for såvel B2B, B2C og B2G, hvilket har gjort ham i stand til at gennemskue de dybereliggende sammenhænge i udviklingen af holistiske resultater, herunder loyalitet – både internt og eksternt i virksomheden.

Med sin merkantile baggrund suppleret med diverse uddannelser inden for så forskelligartede felter som psykologi, MBA, assessor, CRM, loyalitet, marketing, salg, management, excellence, TQM, LEAN, DiSC, coaching, Net Promoter 2 Certificering m.m. er han i stand til at hæve sig op i helikopteren og se holistisk på alle problemstillinger, han bliver stillet over for.

Peter Winther har netop skrevet og udgivet sin første bog om loyalitet ”The Loyalty Virus”.

Denne aften fortæller Peter væsentlige pointer fra bogen og giver inspiration til,
hvordan alle kan få udbytte af at tænke loyalitet ind i hverdagen.

Du kan se anmeldelser og købe bogen HER.

OBS! På aftenen kan bogen købes til en særpris på 99 kr. Normalprisen er 299 kr. Der er også mulighed for at få bogen signeret af Peter.

Dagsorden (Agenda)
17.30 – 18.00 Dørene åbnes
18.00 – 19.00 Foredrag med Peter Winther
19.00 – 19.15 Pause og netværk
19.15 – 20.00 Foredrag med Peter Winther
20.00 – 21.00 Netværk

Laplandsgade 4
København S,2300
Hjemmeside:

Arrangør

EnlightMee
Telefon:
26702570
E-mail:
kontakt@enlightmee.dk
Hjemmeside:
www.enlightmee.dk

Detaljer

Startfebruar 4, 2020 5:30pm
Endfebruar 4, 2020 9:00pm
CostDKK99

Billetter

Tickets are not available as this begivenhed has passed.

Abonnement

Bemærk: Har du købt en billet til et arrangement, og efterfølgende ønsker at tegne dig for et årsabonnement, så modregnes billetten i årsabonnementet. Bare giv os besked.

Abonnement årligt
DKK495,00
SÅ, HVAD SYNES DU?

JOIN OUR COMMUNITY